Billån uden udbetaling


Billån uden udbetaling
Benny Jespersen

Et billån uden udbetaling betyder kort sagt at banken eller finansieringsselskaber låner dig alle pengene til din nye bil. Koster bilen 100.000 dkr, så låner du 100.000 dkr. Normalt plejer man at skulle lægge 25.000 dkr for hver 100.000 dkr man bruger på en ny bil, men ikke med disse billån. Der findes masser af finansieringsmuligheder, hvor du kan låne penge til en bil uden at selv skulle lægge penge på bordet – dvs. finansieringsselskabet betaler 100% af bilens beløb med det samme. Disse løsninger er, som udgangspunkt, en smule dyrere i renter end almindelige billån, men vi har fundet en lang række billige billån uden udbetaling, som du kan kigge nærmere på.

Billån uden udbetaling
Lotte Bisgaard

Får du eksempelvis pludselig tilbudt et godt job, som kræver at du har en bil, er det ikke sikkert du har sparet sammen til en udbetaling. Måske er dine penge tiltænkt et andet formål. Billån uden udbetaling har den indlysende fordel at du ikke behøver at have pungen op af lommen for at blive godt kørende.

Bilkredit.dk
Kamilla Nicolaisen

Se BEREGNINGSEKSEMPLER. Vi har foretaget billån pris beregninger for omkring 100 helt fabriksnye biler baseret på billån uden udbetaling. Se opstillingen over bilerne. Vælg bil og se vore beregninger af den månedlige ydelse og alle lånedetaljerne for den valgte bil. Da totaludgifterne til en ny bil generelt har været faldende bl.a. på grund af forbedringer i brændstof økonomien, kan merprisen ved en ny bil hurtigt tjene sig selv hjem. Se de mange eksempler såsom en nye elbil Nissan Leaf – Audi A1 og A3, BMW serie 1, BMW i3 EL bil 3 års gratis strøm, Citroen C1 + C3 + C4 + Berlingo + Grand C4 space tourer- Cactus m.fl, Dacia Duster + lodgy + sandero + logan Lodgy, Ford Fiesta +osv., Honda Civic, Hyundai i20, Kia Picanto og Rio, Kia Ceed, Mazda 2 +3 + 5 +6, Nissan Qashqai, Opel Corsa, Peugeot 108 + 208 + 308 + 2008, VW UP + Polo + Golf + Passat + Caddy osv. osv..klik her og se billån beregningerne for omkring 100 nye biler …

Billån uden udbetaling
Majbritt Antonsen

Hvorfor er billån uden udbetaling en god idé?
Hvad enten du er på udkig efter ny bil, en demobil eller en lettere brugt bil, kan vi tilbyde dig et billån uden udbetaling. Det er en rigtig god løsning, enten hvis du ikke ønsker at bruge din opsparing som udbetaling, eller du ikke har nok friværdi i din nuværende bil. For at kunne give dig den bedste løsning på markedet, samarbejder vi med forskellige finansieringsselskaber. Al kommunikation forgår direkte med os, også hvis der er noget, du er i tvivl om, naturligvis.

Bilkredit.dk
Alma Kofod

Vælg og klik på bil, hvorefter du vil kunne se den månedlige ydelse – og alle lånedetaljer – for et billån uden udbetaling til køb af den valgte bil. Bilkredits fuldfinansiering er ofte en bedre løsning end de standariserede billeasing tilbud, der begrænses til få udvalgte modeller. Ved et Bilkredit "uden udbetaling" lån, bestemmer du selv over valget af model og udstyrsniveau på gunstige finansieringsvilkår. Du skal heller ikke spare op til næste biludskiftning’s udbetaling (som f.eks. ved billeasing). Vi finansierer det hele til en rente, der kan konkurrere med selv de bedste billån med udbetaling. Nye biler uden udbetaling begrænses ikke til de viste biler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*