Budgettet hænger ikke længere sammen


Mindre råd til sjov og sundhed: Unge i 'fattigrøvstyverne' har færre penge på lommen
Erling Krog

Uanset hvorfor unge har færre penge mellem hænderne, betyder det, at de må lære at styre økonomien stramt. De unge er ofte gode til at lægge budgetter, bruge apps og får sms´er fra banken, der advarer om lavvande på kontoen, fortæller Lone Buchardt, der er projektchef for Forbrugerrådets Tænk, der sammen med Trygfonden har undersøgt de unges økonomi.

Økonomi sætter en stopper for danske curling-søstres karriere
Nikolai Isaksen

Danmark sluttede VM på en 11. plads ud af 13, og netop det ærgrer Madeleine Dupont. I flere af kampene fik danskerne hug, men i de tætte kampe kunne man på isen mærke, hvor lidt, der adskilte Danmark fra de andre nationer, som satser på curling.

Superforbruger
Jes Mølgaard

Online låneudbydere tilbyder disse hurtige lån til faktisk alle kunder. Det er konceptet. Hurtige lån uden sikkerhed. Det er også med til at tiltrække kunderne, at man ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Låneudbyderne vurderer, om det er sandsynligt, at kunden kan betal tilbage. Her vil det for eksempel være vigtigt, hvis man er medlem af en a-kasse, der jo vil sikre i forbindelse med arbejdsløshed.

Hvordan kan Watts lægge et budget for dig?
Tilde Caspersen

Watts bruger avancerede teknologi som maschine learning algorimer til at beregne budgettet, da der ligger kæmpe store mængder af data bagved udregningerne. Eftersom Watts beregner forventet forbrug for både år, måned, uge, dag og pr. time. Udover tidligere forbrug i månederne op til kvartalet samt dit forbrug i samme periode sidste år (hvis vi har tilgængeligt data fra din måler i perioden), så indgår vejrdata også i beregningerne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*