Date-ideer der passer til alle budgetter


Budgetter.dk
Villy Martinsen

Budgetter er et vigtigt værktøj til at drive virksomheder og styre projekter med. Ligesom du kender det fra privaten giver et budget større klarhed og overblik over økonomien, og det økonomiske råderum du har. Der er dog stor forskel på, hvordan budgettet stilles op, alt efter om vi taler etablering, anlæg, drift eller likviditet. Få overblik over de forskellige budgetmodeller her, og bestil vores pakke med budgetskabeloner helt gratis og uforpligtende.

Blomsterbuketter
Tilde Caspersen

Interflora har en blomsterbuket til enhver anledning. Vi har derfor med sikkerhed også den helt rigtige buket, der passer til dine ønsker. For at gøre det nemmere for dig at finde rundt i vores store udvalg har vi sorteret vores blomsterbuketter efter anledningerne, som de er komponeret til. Vi laver både pragtfulde buketter til bryllupper og bryllupsdage, farvestrålende buketter til fødsler og fødselsdage, men også mere afdæmpede buketter, hvis det er mere passende til lejligheden. Og så har vi ikke mindst blomsterbuketter i kategorien ”bare fordi” – bare fordi det føles godt at give skønne blomster.

Hold dig produktiv med moderne kontor- og coworkingløsninger
Bo Markussen

Vores medlemskabsordninger giver dig en overkommelig måde at bruge vores netværk af forretningslounger, coworkingpladser og private kontorer i alle vores centre.

Vi tilbyder en række ordninger, der passer til ethvert brugsbehov.

Date i København
Harald Hammer

Mangler du date idéer i København, eller date steder i København? Har du fundet en rigtig sød pige eller fyr, som du gerne vil invitere ud på date i København, men tænker du ”Hvad skal man lave?” – Her på Funguide har vi samlet alle de bedste idéer og steder til date i KBH til dig, så du nemt og hurtigt kan finde inspiration. En date skal naturligvis glide helt perfekt, og der skal både være oplevelser og aktiviteter, som er romantiske men samtidig sjove, så i begge blive underholdt. Tag f.eks. på en god og sjov date night, og nyd din date i KBH i hyggelige aftenomgivelser med f.eks. lækker mad, en biograftur eller en tur på en standup-klub. Mulighederne er mange, og du finder en masse date idéer i København lige her på siden – Brug søgefunktionen, og du finder hurtigt frem til gode idéer til date i hovedstaden og omegn.

Tjekliste: 10 trin til at starte din egen virksomhed
Metha Ottesen

Affiliate
Som affiliate hjælper du eksisterende virksomheder med at markedsføre deres produkter på dit website. Det kræver, at du har et site, som bliver besøgt af brugere, der har interesse for de produkter, som du hjælper med at markedsføre. Der findes flere affiliate netværk, hvor du kan tilslutte dig en kampagne og altså tjene penge på at sende interesserede brugere til den virksomhed, du er affiliate for. Det er dog svært at nå en position, hvor dit website lykkedes med at tiltrække nok brugere til at tjene godt som affiliate, men der findes mange danske websites, der er lykkedes med netop dette.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*