Derfor finansierer flere og flere deres hestekøb


Flere og flere købmandsbutikker finansieres af borgerne selv
Andrea Due

– Det er vigtigt for borgerne. Vi må huske på, at der i mange af byerne er nogle borgere, som ikke har let ved at transportere sig til en naboby, det kan være ældre eller andre svage personer. Og så udover dagligvarehandel er det også der, hvor du kan hente dine pakker, du kan få udleveret din medicin og gøre andre indkøb, alt efter hvilket sortiment der er. Så er det også et mødested, hvor folk kan mødes henover køledisken, der er et socialt element, som er vigtigt for landsbylivet. Det er også en arbejdsplads for også unge medarbejdere, der måske har deres første job. Så der er mange positive effekter udover at det også giver huspriserne et ekstra hop op af, siger formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard, til TV2 Nord.

Det sikre lån til den rigtige bil
Tilde Caspersen

De færreste har penge til at betale en ny bil selv – derfor er langt de fleste nødt til at tage et billån og dermed have en investering i form af en bil. Så du skal ikke være bange for at tage et billån, men du skal naturligvis tænke dig om og finde det rette lån for dig.
Hos AL Finans er der fuld gennemsigtighed. AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet og kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger til både erhverv og private. Du har også mulighed for at benytte vores beregner, så du hurtigt kan få en indikation af hvad din månedlige ydelse bliver. Brug beregneren her. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*