Derfor skal du have en rejseforsikring


Rejseforsikring
Kathrine Hjort

Du er dækket, hvis du er nødt til at aflyse din rejse på grund af sygdom eller kommer til skade umiddelbart inden din rejse. Du kan også aflyse din rejse, hvis der udbryder krig eller sker terror i det land, du skal til, eller hvis du fx er blevet opsagt, skal skilles eller skal til reeksamen i rejseperioden. Vær opmærksom på, at Afbestillingsforsikringen ikke dækker, hvis du har købt dækningen mindre end 12 dage, før du skal rejse. 

rejseforsikring
Benny Jespersen

World Nomads er relativ ukendt i Danmark. Selskabet er dog et af verdens største rejseforsikringsselskaber og sælger forsikringer i mere end 150 lande. Herunder Danmark. Rent praktisk samarbejder World Nomads med danske IHI Forsikring. Derfor er du i trygge danske hænder i tilfælde af uheld. Få mere info eller køb hos World Nomads.

Skirejseforsikring
Klara Michelsen

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*