Dette indeholder ÅOP


Ingredienser
Eigil Ottesen

Calamarine® (olie fra flyveblæksprutte, indeholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)), L-ascorbinsyre (vitamin C), ekstrakt af indisk salaitre (Boswellia serrata), tidselolie, ekstrakt af algen Haematococcus pluvialis, ekstrakt af stor fløjlsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tocopherol (Vitamin E), fyldemiddel (siliciumdioxid), L-selenometionin, emulgator (sojalecithin), cholecalciferol (vitamin D3), cyanocobalamin (vitamin B12), antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbylpalmitat).

Billån og ÅOP
Ejnar Hemmingsen

ÅOP oplyses altid før skat og det er lidt en skam, men loven siger at ÅOP, som minimum skal oplyses før skat og det er det, som de fleste låneudbydere har valgt at rette sig efter. Årsagen er nok at kunderne kan være forskellige beskattede afhængigt af deres økonomiske forhold. Det vigtigste at holde sig for øje her i forbindelse med billån, er at du kun kan trække startgebyrer fra i skat, hvis dit lån løber mindre end 2 år samlet set og det er reelt de færreste billån, som gør det. Derfor kan du som udgangspunkt ikke trække dine startomkostninger til lånet fra i skat, mens at det kan du for alle dine renteudgifter, samt de løbende gebyrer. Dette trækker altså i retning af at man skal kigge efter lånet med de få startomkostninger, hvis du står med to lån med ens ÅOP og det ene har har højere startomkostninger end det andet. Rentebetalinger og løbende gebyrer indberettes automatisk til SKAT på din selvangivelse, men husk altid at tjekke den selv.

Computer til studiestart: Køb ikke på afbetaling
Gry Dahl

Uforudsete udgifter kan du aldrig helgardere dig mod, og når de kommer, er det irriterende at have et forbrugslån. Kan du ikke betale af på lånet en måned på grund af uforudsete udgifter, skal du betale ekstra gebyrer, og de kan vælte dit budget.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*