Disse fritidsinteresser er gratis


Gratis24.dk
Tilde Caspersen

Gratis24.dk sælger ingen produkter. Denne webside giver kun oplysninger om gratis ting, vareprøver og prøvepakker du kan finde på nettet. Hendvendelser vedrørende et produkt, skal sendes til den virksomhed, der sælger produktet.

Stor samling tips
Anne-Marie Nørgaard

Hei. Takk for fin side med mange gode tips og råd. Jeg lurer på om jeg kan be deg om et synspunkt. For omtrent 1 år siden søkte jeg på en jobb jeg hadde veldig lyst på. Jeg ble oppringt og invitert på intervju før søknadsfristen gikk ut fordi jeg var så relevant for jobben. Nå jeg var ferdig med intervjuet ville de ha meg tilbake på 2. gangsintervju. Jeg viste ikke at det skulle være flere intervjurunder. Jeg sa at jeg dessverre skulle på 2 ukers ferie 2 dager etter intervjuet. Jeg sa også at jeg kunne ha intervju pr telefon eller skype. De ville bli ferdig med ansettelsen så fort som mulig og ville ikke vente på meg. Jeg fikk ikke noe nytt intervju og heller ikke jobben. Mitt spørsmål til deg: ser nå at de utlyser en helt lik stilling, (kanskje samme som sist) og jeg er fortsatt interessert. Kan jeg søke på den? Hvordan går jeg da frem siden de allerede vet hvem jeg er? (Om de husker meg da)

Open AccessTheses and Dissertations
Johnny Truelsen

Written in
any language
English
Portuguese
French
German
Spanish
Swedish
Lithuanian
Dutch
Italian
Chinese
Finnish
Greek

Published in
any country
US or Canada
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Bolivia
Brazil
Canada
Chile
China
Colombia
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hong Kong
Hungary
Iceland
India
Indonesia
Ireland
Italy
Japan
Latvia
Lithuania
Malaysia
Mexico
Netherlands
New Zealand
Norway
Peru
Portugal
Russia
Singapore
South Africa
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
Thailand
UK
US

Earliest date
Latest date

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*