Er jeg registreret i RKI?


Experians RKI-register
Thora Søgaard

Experians RKI-register sikrer danske virksomheder mod økonomiske tab og
dårlige betalere. Registret består bl.a. af en database, hvori virksomheder
kan registrere og søge efter dårlige betalere. Registret kan både
bruges forebyggende ved indgåelse af købsaftaler eller opfølgende,
hvor virksomheder adviseres, hvis en eksisterende kunde registreres som dårlig
betaler.

Facts om RKI registret
Kent Nygaard

Hej.
Jeg fandt ud af jeg havde en gammel gæld på 2000 igår, ikke fordi det er meget, men jeg var ikke kontaktet eller hørt fra firmaet der holder min gæld, hvilket er Intrum, da jeg snakkede med dem igår sagde de at det var underligt at min afbetaling lige pludselig var stoppet, og at vi ikke havde haft kontakt siden 2014 eller 2015, min mor sagde til mig idag at der måske var noget med at hvis de ikke har givet mig nogen reminder eller besked om at jeg stadig skylder penge efter 2 år eller sådan noget, så kan de ikke længere have krav på at få de penge? Er der nogen mulighed for at du måske ved noget omkring dette?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*