Få en positiv låneoplevelse hos MiniFinans


Lånevilkår
Anne-Marie Nørgaard

4.3 Automatisk tilbagebetaling via din MiniFinans-profil
Udover ovenstående tilbagebetalingsmetoder har du ligeledes mulighed for at indgå en automatisk tilbagebetaling, hvor du bliver opkrævet lånebeløbet plus låneomkostninger på tilbagebetalingsdatoen. Opkrævningen vil fremgå af din MiniFinans-profil og kan frameldes via din profil på MiniFinans.dk. Når den automatiske tilbagebetaling er gennemført, og MiniFinans har registreret tilbagebetalingen, vil du modtage en kvittering via sms og e-mail.Låntager, som fremgår af lånedokumentet, hæfter for lånet, mens kortindehaveren hæfter for betaling. Skifter du betalingskort under en låneperiode der er tilknyttet automatisk tilbagebetaling skal du straks oplyse dette til MiniFinans, og opdatere dine kontooplysninger via din MiniFinans-profil på MiniFinans.dk

Få styr på ældrecheck og tillægsprocent
Villy Martinsen

Din personlige tillægsprocent beregnes ud fra din økonomiske situation, når du bliver pensioneret. Den kan dog ændre sig i løbet af året på baggrund af din indkomst. Du kan se den på din pensionsmeddelelse.
Tillægsprocenten viser, hvad og hvor meget du kan få i tilskud; varmetillæg, ældrecheck og helbredstillæg. Tillægsprocenten kan være mellem 0 og 100; jo højere tillægsprocent, jo mere i tilskud:

Hvad betyder forudbetalt og bagudbetalt? Få svar hos MiniFinans
Jørgen Frost

Når man taler om økonomi og indbetalinger er der overordnet to måder der bliver udbetalt på. Man kan enten blive forudbetalt eller bagudbetalt. Man skal huske at være opmærksom på når man skifter indkomst, om man overgår fra forudbetalt til bagudbetalt. Hvis det er tilfældet, kan man ende med at stå i en måned uden indkomst. Er man forberedt kan man have lavet en opsparing til denne måned, men det er de færreste der gør det. Da det mest kendte er at overgå fra SU der er forudbetalt til dagpenge, som er bagudbetalt, har de fleste ikke mulighed for at lave en så stor opsparing på en SU. Det vil sige, at her har man en måned som nyuddannet, hvor man ikke modtager indkomst.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*