Fairlån Legatet – Legatet til dine drømme – Ansøg i dag


Ansøg Husvild-legatet i dag – til en værdi af 10.000 kr.
Villy Martinsen

For mange rækker SU’en knap nok de tårnhøje huslejer, og studiejobbet er muligvis ikke blevet fundet endnu. Derfor vil vi gerne stille nogle midler til rådighed, som de unge studerende vil kunne få gavn af. Her er der tale om et tilskud til en måneds husleje eller udbetalingen på en lejebolig, på op til 5.000 kr. fra Husvild.dk, et stel til en værdi af 2.500 kr. fra Rosendahl Design Group og 5 gavekort til en værdi af 2.500 kr. til Rema1000.

A.C. Houens legat
Ejnar Hemmingsen

Legatets statutter utelukket ikke gjentatte tildelinger til samme kunstner; Ragnvald Hjerlow, Harald Dal og Arne Lofthus er blant kunstnere som har mottatt legatet flere ganger. Legatet utdelte stipender etter søknad, som kunne være vedlagt anbefalinger fra andre kunstnere. Da musikeren og komponisten Eyvind Alnæs søkte om stipend i 1892, var søknaden hans blant annet vedlagt en anbefaling fra Edvard Grieg der det blant annet stod:

Hungry Legatet: 2.500 kr. til en oplevelse under din studietid 
Dagmar Bjerg

Hungry Legatet er et legat på 2.500 kr., der uddeles én gang årligt til studerende. Vi ser nemlig uddannelse og livslang læring som en investering i Danmarks fremtid. 

Skal du på udveksling og gerne vil prøve at gå på den kinesiske mur, men pengene rækker desværre ikke så langt? Med studiebøger og andre udgifter ved at studere, ved vi, at det kan være svært at få luft i budgettet til oplevelser. Hungry Legatet fungerer som en økonomisk håndsrækning til at gøre studietiden lidt ekstra mindesværdigt. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*