Har du også svært ved at finde rundt i betalingskort junglen?


Point Junglen
Tilde Caspersen

Rengøring af arbejdspladsen er en vigtig prioritet. Det er nødvendigt at opretholde et arbejdsmiljø på kontoret, der både er sundt og behageligt for de ansatte, og det kræver regelmæssig og grundig rengøring. Det er dog ikke udelukkende på grund af de ansatte, at daglig rengøring af kontoret er nødvendigt. Det …

Betalingskort
Alma Kofod

Når man hæver penge i en pengeautomat, beregnes som regel et lille gebyr, så bekvemmeligheden er ikke helt gratis. Det mest økonomisk fordelagtige, når man hæver penge er, dels ikke at hæve for små beløb ad gangen og dels at hæve penge med sit kontokort i en pengeautomat, der tilhører den bankkoncern, hvor man har konto. Nogle butikker i udlandet forlager ekstra gebyr, hvis man ønsker at betale med et kreditkort, eller kan nægte at modtage betaling med visse typer kort.

Riskoger test – Skab asiatiske retter med perfekte ris
Metha Ottesen

Udover at være fantastisk til at lave smagfulde risretter, er Sage The Risotto Plus/Riskoger også dejlig nem at rengøre. Grunden til dette skal findes i, at gryden ligger separat i riskogeren. Den kan derfor tages op og sættes i opvaskemaskinen eller vaskes hurtigt op i hånden. Den optager desuden ikke synderligt meget plads i opvaskemaskinen, da størrelsen er 3,7 liter. Den kan sagtens klare en tur i opvaskemaskinen, da den er lavet i rustfrit stål. Aldrig har det været nemmere at klare både aftensmaden og opvasken.

SU-kontorerne på uddannelsesstederne
Ejnar Hemmingsen

Har du svært ved at finde rundt i SU-systemet: Spørg os på Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*