Hvordan udregnes morarenter?


Hvordan beregne strømprisen til en lyspære?
Kristian Friis

Når man skal kjøpe strøm så beregnes det i kilowatt-time. Det vil si at man deler antall watt på 1000, for å få kilowatt, og så beregner dette ut i fra et konstant forbruk på en time. 25øre kilowatt timen er altså 25 øre for en time med 1000 watt.

Hvad er kostpris?
Nikolai Isaksen

Kostpris er en vares indkøbspris inklusiv alle omkostninger. Kostprisen inkluderer alle de omkostninger, der er forbundet med varen såsom råvarer, materialer, energi, indpakning, transport, timeløn, told mm. Kostprisen er altså værdien af varen eller ydelsen, når alle omkostninger er medregnede, men uden eventuel avance.

Jordan viser deg hvordan
Line Mathiesen

Tips: Velg bredden på fasadepenselen etter fasadepanelets bredde. Er kledningen ca. 100 mm bred, velg en 100 mm fasadepensel som dekker hele panelets bredde. Et annet tips kan være å ha flere penslere tilgjenglig om dere er flere som skal gjøre jobben. Ha også et forlengerskaft for hånden, for da når du flere områder samtidig som du skåner rygg og armer. Og til slutt: prøv vår praktiske stigekrok for å henge malingspannet på stigen mens du maler! Lykke til!

Velkommen! Hvad kan vi hjælpe med?
Anne Torp

14 artikler

Kend din fedtprocent og kend din sundhed
Amanda Adamsen

Som det blandt andet også fremgår af tabellen, så er fedt i sig selv ikke en slem ting. Kroppen har brug for fedt, ligesom den har brug for proteiner og kulhydrater. Fedt beskytter ens organer og oplagrer energi, som du kan bruge på andre tidspunkter. Du må bare ikke have for meget fedt på kroppen, da der er en række sundhedsrisici forbundet med dette.

Låneregler og gebyrer
Tilde Caspersen

Har du ikke fået afleveret dine hjemlån til tiden, vil du blive bedt om at betale et gebyr. Du kan betale gebyret online med dit dankort  ved at logge ind  med dit CPR / lånernummer og 4-cifrede pinkode og klikke på ‘Mine regninger’. Du kan også betale på bibliotekerne.

Gebyrerne er som følger

Voksen gebyrer:
1-7 dage: 20 kr.
8-30 dage: 60 kr.
31+ dage: 200 kr. + erstatning 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*