Hvorfor bliver min låneansøgning afvist?


Hvorfor ble betalingen min avvist?
Christina Kruse

Det er flere mulige årsaker til at betalingen din ble avvist:

Du hadde ikke nok penger til å dekke betalingen.
Betalingskortinformasjonen din er feil. Kortet du har lagt til i PayPal-kontoen er kanskje utløpt. Hvis du vil oppdatere kortinformasjonen din, går du til E-lommebok.
Banken avviste kortet du brukte til å overføre pengene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte banken eller kortutstederen. 
Betalingen ble avvist av det interne sikkerhetssystemet vårt. Sikkerhetssystemet vårt gjennomgår alle betalinger før de godkjennes. Dette bidrar til å styrke sikkerheten for tjenestene våre. Noen ganger må vi stoppe betalinger. De fleste banker har lignende systemer. Når en betaling stoppes, har det ikke noe med deg eller kontoaktiviteten din å gjøre. Det betyr bare at vi har oppdaget et mønster som er assosiert med høyere risiko.

Her er noen forslag til hva du kan gjøre:

Prøv å utføre transaksjonen på nytt.
Legg til et annet betalingskort i PayPal-kontoen din og fullfør betalingen med det nye kortet.
Legg til penger på PayPal-kontoen fra bankkontoen din, og betal med PayPal-saldoen.

Hvorfor blev mit betalingskort afvist?
Kamilla Nicolaisen

PayPal udfører en omfattende gennemgang af betalinger via betalingskort for at beskytte din konto. Dette er med til at sørge for, at mistede eller stjålne kort ikke anvendes til uautoriserede transaktioner. Det er meget sjældent, at gennemgangen påvirker gyldige kort.

Et betalingskort kan også blive afvist, hvis:

kortudstederen har tekniske problemer, som forhindrer autorisationen af en transaktion.
kortudstederen registrerer en opkrævning, som ikke passer ind i dit sædvanlige forbrugsmønster og derfor blokerer transaktionen for at beskytte dig.
du ved en fejltagelse har overskredet grænsen for dit kort.

Hvis du er sikker på, at dit betalingskort er gyldigt, men betalingen ikke går igennem, kan du forsøge at kontakte kortudstederen direkte. Her kan du spørge, hvorfor dit kort er blevet afvist, og om du stadig kan bruge det. Hvis du stadig kan bruge dit betalingskort, skal du prøve at gennemføre transaktionen igen.

Supportafdelingen
Erling Krog

TripAdvisor LLC er ikke rejseagent eller turarrangør og opkræver ikke nogen gebyrer fra brugerne af vores website. Vores partnere (flyselskaber, rejseudbydere og rejseagenter), som reklamerer med flybilletter, ture og pakkerejser på TripAdvisor, skal inkludere alle gebyrer og tillægsafgifter i deres oplyste priser. Disse afgifter omfatter bl.a. sikkerhedsafgifter pålagt i USA efter d. 11. september 2001, internationale afgangs- og ankomstskatter og -afgifter, punktafgifter samt andre service- og ekspeditionsgebyrer og forskellige gebyrer og tillægsafgifter. Når du booker hos en af vores partnere, skal du huske at læse på deres website om alle de gebyrer og afgifter, som de er forpligtet til at pålægge. Priser på flybilletter vises generelt pr. person i DKK, medmindre andet er angivet.

Sammenlign lån for 2019
Alma Kofod

Moneyguru24.com udsteder ikke lån. MoneyGuru24.com er en sammenligningsside for kreditservices, er gratis tilgængelig for besøgende og drives med kommercielt formål. I nogle tilfælde kan MoneyGuru24.com modtage kompensation, hvis kunder vælger at bruge de links som findes i denne sides indhold og genererer salg for annoncerede kreditudbydere. Sammenligningen på MoneyGuru24.com inkluderer ikke alle de tilgængelige låneprodukter i Danmark, og derfor dækker den ikke hele markedet. Moneyguru24.com henviser dig blot til en række udvalgte långivere, og dette skal ikke tages som en komplet liste over dine lånemuligheder. De prisoverslag på MoneyGuru24.com som findes på virksomheders hjemmesider opdateres jævnligt, men referér venligst til hver enkelt virksomhed for præcise tilbud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*