Hvorfor vælge et mikrolån?


Hvorfor vælge et forløb
Lotte Bisgaard

Der kan så let som ingenting gå kludder i alt det nye, og de små ting og følelser vi mærker, føles ofte kæmpe store… Det er faktisk sådan, at når du tager vare på dét, som driller dig og står i vejen for, at du bedre kan være dig selv i rollen som nybagt mor, så vil du også nemmere kunne leve op til dine egne forventninger eller justere dem og/eller være modtagelig for at få nye værktøjer og redskaber til bedre at være den mor, du ønsker dig… Tit handler det om at forstå sit mønster og hvorfor vi reagerer, som vi gør.. Fordi det giver handle mulighed..
Kluddermor er et hold for dig, som kan genkende noget af dette – eller kender til den næsten kvælende ensomme fornemmelse, det er at føle sig som den eneste i verden, der er ved at få mor-rollen galt i halsen..

Udvalgte Hurtig Lån
Thora Søgaard

Når man vælger at optage et mikrolån, bør man være opmærksom på, at man som sagt ikke stiller nogen form for sikkerhed. Det vil altså sige, at låneudbyderen løber en endnu større risiko, end hvis der var tale om et boliglån eksempelvis, og dette gør, at renterne også vil være væsentlig højere end ved almindelige banklån. Men hvor meget et mikrolån i sidste ende vil ende ud med at koste dig, afhænger oftest af hvor hurtigt, du kan tilbagebetale det pågældende beløb, samt beløbets størrelse naturligvis. Det gør sig som regel gældende, at man typisk tilbagebetaler et mikrolån inden for en måneds tid, og man bør derfor kortlægge sit behov og vurdere, om det vil være muligt at betale pengene tilbage inden for den aftalte tidsramme. Dette skal du naturligvis gøre, inden du optager lånet, og du bør desuden aldrig låne mere, end hvad du er i stand til at betale tilbage igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*