Kan jeg få boligstøtte?


Boligstøtte, hvis du har en formue
Christina Kruse

Der er ikke en øvre grænse for, hvor stor formuen må være for at få boligstøtte. Men der er en grænse for, hvor stor formuen må være, før boligstøtten bliver sat ned.

boligsyd
Line Mathiesen

Projekt Fjordbakkerne lever stadig i bedste velgående. Kommunen skal dog først finde penge til grundkapital før, vi kan sætte byggeriet i gang. Vi står lige nu som nr. 3 efter Cimbriaprojektet og Damms Have i Felsted. Vi kan således kun håbe på, at politikerne hurtigt finder ud af, at bevillige pengene og få dette super projekt bragt fra vision til virkelighed. 

Hvordan får jeg boligstøtte som et lån?
Lotte Bisgaard

Du skal derfor skrive under på en gældserklæring for at få boligstøtte. Det betyder, at du hæfter personligt for gælden og har pligt til at betale lånet tilbage. Hvis det ikke er dig, der ejer boligen, skal du også få ejeren til at skrive under på erklæringen. Fx hvis det er din ægtefælle eller samlever, der er ejer, men dig der er pensionist.

Kontakt Udbetaling Danmark, Boligstøtte
Dagmar Bjerg

Din boligstøtte afhænger af indkomsten for dig og dem, du bor sammen med. Hver måned ser Udbetaling Danmark på, om du har fået den boligstøtte, du har haft ret til. Det gør de ud fra de oplysninger, Skattestyrelsen har om din indkomst og indkomsten for dem, du bor sammen med.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*