Kviklån 18 år


Kontakt
Dagmar Bjerg

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker eller ris/ros. Vi kan bedst træffes via nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål inden for 48 timer på hverdage.

Budgetskema
Andrea Due

Vi har her hos Kviklånet.dk lavet et budgetskema, som du kan gøre brug af, inden du skal tage et kviklån eller et andet lån. Du kan hente vores excel ark nedenfor, hvor du kan indskrive dine omkostninger og indtægter. Så sørger skemaet for at regne det sammen.

Om os
Ejnar Hemmingsen

Selvom vi promoverer lån i den lidt dyrere ende(i forhold til bankprodukter i hvert fald), så anbefaler vi altid at man sætter sig grundigt ind i hvad vilkårene er for de konkrete lån. Dette gøres bedst ved at læse det tilbud som de sender til dig, efter at du har ansøgt om et lån, da du her får det tilbud låneudbyderne mener passer til dig. Selvom vi har en generel oversigt over hvilket niveau lånene ligger i, i forhold til ÅOP og renter, så vil du som regel ikke få tilbudt de samme vilkår som din nabo, da der kreditvurderes individuelt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*