Læs mere her, og bliv klogere på, hvordan du når dine mål og opfylder dine drømme.


Din søgning gav:
Otto Vilhelmsen

Nogle gange kan drømme præge vores humør, når vi vågner, og få os til at tænke. Andre gange føler vi slet ikke, at vi har drømt. Men vi drømmer alle sammen – også selvom vi ikke kan huske det, når dagen gryr. Som voksne har vi hver nat 4-6 drømme, der fylder op til 2 timer af vores samlede nattesøvn. Der kan være flere årsager til, at vi ikke kan huske vores drømme. Ifølge søvnekspert Jan Ovesen, der er Medical Director i MEDei.Aps og Søvnexperten.dk, handler det om, at vi er gået ud af drømmefasen og er blevet vækket, mens vi er i en søvnfase, hvor vi sover tungt. Men det kan også handle om, at vi ikke er trænet i at huske vores drømme, eller at vi har for lidt kontakt til vores intuition og den mere åndelige side af os selv, mener drømme- og gestaltterapeut Dorte Felholt.

Sådan finder du en uddannelse, der passer til dig.
Line Mathiesen

I UC SYD går vi op i at give dig en uddannelse, der klæder dig godt på til dit kommende job. Vi er for dig, der ønsker en bacheloruddannelse, hvor du lærer at omsætte viden og teorier til virkelighed og erfaring. Både i din undervisning og i din praktik kommer du til at arbejde med konkrete problemstillinger hos fremtidige arbejdspladser. 

Hvorfor er det vigtigt at oprette et testamente?
Anne-Marie Nørgaard

Et testamente underskrives hos notaren i skifteretten. Det underskrives altid i to eksemplarer, hvoraf det ene opbevares i skifteretten og du beholder det andet. Notaren sørger for at testamentet bliver registreret i Centralregistret for Testamenter, hvilket sikrer, at testamentet til enhver tid kommer frem efter dødsfald. Efter dødsfald bliver dine arvinger automatisk informeret om, at de er noteret i testamentet. At underskrive testamentet hos en notar kræver personligt fremmøde, og koster kr. 300,-

Dagpenge
Dagmar Bjerg

Vil du styrke dine muligheder for at komme i job, kan det være en hjælp at opkvalificere dine kompetencer. Mens du modtager dagpenge, har du mulighed for at efteruddanne dig – så længe du overholder dine forpligtelser til at modtage dagpenge. Hos Lederne tilbyder vi kurser og uddannelser, der kan hjælpe dig videre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*