Lån allerede i dag med en sammenligningstjeneste


Dagens Gossip
Villy Martinsen

Man skal altså skrive i dag i to ord, da der er tale om en præpositionsforbindelse ligesom er tilfældet med ‘i morgen’. Det hedder også i går, i aften og i weekenden. Dansk sprognævn har aldrig anset ordet ‘idag’, som korrekt. 

Hvem er vi?
Jes Mølgaard

Vi i Loans.no er et selskap som jobber for at du skal finne den informasjonen du trenger om forbrukslån, slik at du kan gjøre det beste valget for din egen økonomi. Det finnes noen internettsider som sammenligner forbrukslån i dag, men ingen bruker kombinasjonen av effektive systemer og inngående dybdedata på vår måte. Vi tilbyr vår sammenligningstjeneste helt gratis fordi vi ønsker at du skal få objektiv informasjon.

Nyheter
Anne-Marie Nørgaard

På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip
Amanda Adamsen

Sådan får du sagt tillykke med fødselsdagen med manér! Har du en kær ven/veninde eller et familiemedlem, der snart har fødselsdag, så er det vigtigt at du sender en fødselsdagshilsen, som er kærlig eller morsom. Det er en god måde at vise, at man ikke har glemt personen og de betyder noget for dig.

Dagens Gossip
Frode Boesen

Der er fortsat mange ubesvarede spørgsmål, efter at Britt Bendixen kom med sin melding. For det første vides det endnu ikke, hvem der skal overtage stolen ved siden af de tre andre dommere, Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm og Jens Werner, men samtidig vides det heller ikke, om Britt Bendixen vender tilbage som dommer til næste sæson. Det vil tiden vise.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*