Lån til cykel på den lette måde


Skærme, kædeskærme
Kent Nygaard

Se vejledning under de enkelte produkter. Flere af skærmene er monteres uden værktøj og er lette af afmontere igen.

Hold løbende øje med vores gode tilbud – hvor du kan være heldig at finde et meget billigt skærmsæt på udsalg.

Sådan omdanner du din almindelige cykel til en elcykel
Bo Markussen

Rubbee har kun ét stik, der både bruges under opladning og til tilslutning af gashåndtaget på styret. Batteriet, der er på 20.000 mAh, kan holde til at blive opladt hver dag i 5 år, uden at batteriet mister sin styrke. Rubbee har en tophastighed på 25 km/h (uden hjælp i pedalerne) med en udgangseffekt på 800 Watt på en enkelt 2-timers opladning. Ønsker du selv at træde i pedalerne, kan Rubbee nemt klikkes op, så den ikke er i berøring med bagdækket.

Artikler
Nikolai Isaksen

Vær up to date med de bedste priser, nyeste varer og gode tilbud – tilmeld dig nyhedsbrevet.
Vi behandler nedenstående oplysninger fortroligt – læs mere om vores persondatapolitik her.

Tag din cykel med i toget
Carsten Iversen

Rejser du hovedsageligt lokalt i hovedstadsområdet og derfor med S-tog, så behøver du slet ikke bekymre dig om en cykelbillet. Du kan nemlig medbringe din cykel i S-tog ganske kvit og frit, så længe du har købt en billet til dig selv. Til gengæld er der ikke mulighed for at reservere en pladsbillet til din cykel med S-toget. Det hænder, at der i myldertrafikken er mange, der gør brug af muligheden for at medbringe cyklen gratis. Men sørger du for at bruge de rigtige ind- og udgange samt flexrummene, hvor der er god plads til cyklerne, så bliver turen mindre kaotisk. Her på siden kan du læse om mulighederne, fordelene og gode forholdsregler, når man medbringer cykler i S-toget.

CykelAirbag.dk
Gudrun Magnussen

Hövding har lavet et samarbejde med det svenske forsikringsselskab Sölid så det er muligt at få 3 måneders selvrisikos-forsikring (med mulighed for forlængelse). Tilbuddet skulle være gældende indtil d. 30/11-2017.  Efter man har købt sin airbag skal man tage kontakt til sin forhandler og bede dem lave et forsikrings bevis. Du skal oplyse dine informationer samt hjelmnummer. Der er flere forhandlere der anbefaler at man også kontakter eget forsikringsselskab og forhøre sig om sine muligheder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*