Lån til flytning


FLYTTEFIRMA – PRIVAT / ERHVERV
Andrea Due

Kære DVDI Krudthuset havde vi fornøjelsen af nogle af dine flyttefolk både fredag og lørdag i forbindelse med tilbageflytning af børnehaven. Først vil jeg sige at det var en rigtig god oplevelse – der blev virkelig knoklet igennem og dine gutter var virkelig effektive samtidig med at de hele tiden havde for øje at passe på tingene. – Også ift. montering og samling af møbler er jeg fuld af anerkendelse. Som bonus var dine gutter fyldt med godt humør, hvilket bidrog til en rigtig god totaloplevelse ift. flytningen. Tak for det.

Flytning i Danmark
Nikolai Isaksen

Når dit mindreårige barn skal flytte adresse, skal det anmeldes i den kommune, hvor barnet skal bo. Inden flytningen af dit barn kan blive registreret i CPR, skal kommunen tage stilling til, om den anmeldte flytning kan accepteres. Kommunen skal fx partshøre den forælder, der ikke flytter med, hvis han / hun ikke over for kommunen har accepteret flytningen.

Lån til beboerindskud
Klaus Eskildsen

Ud over almene boliger kan der ydes lån til nogle nærmere bestemte boligtyper til ældre og handicappede. Der er endvidere en række særlige regler for bl.a. flygtninge og for unge uddannelsessøgende i almene boliger, der bor i en fælles lejlighed. Kontakt kommunen, hvis du vil vide mere om lån til beboerindskud.

Flytning Hedehusene, Glostrup m.fl.
Villy Martinsen

Vores flyttemænd varetager især mange flytninger i vores nærområde, der inkluderer Glostrup, Hedehusene og de omkringliggende byer. Vi kender således infrastrukturen i området, hvilket betyder vi når frem til tiden, kender parkeringsforholdene osv. Du kan med andre ord være sikker på, at din flyttemand kan finde din adresse og ved, hvor han kan parkere flyttebilen, så din flytning går nemt og hurtigt og med færrest mulige gener for naboerne.

Flytning til udlandet
Dagmar Bjerg

Når du anmelder indrejsen i det nordiske tilflytningsland, skal du huske at medbringe legitimation, som viser dokumentation for dit statsborgerskab, pas, og dokumentation for dit personnummer i Danmark/Grønland.

Din tidligere bopælskommune i Danmark eller Grønland kan først registrere dig som udrejst i CPR, når de har fået besked fra myndighederne i det andet nordiske land om, at du nu står registreret hos dem.

Når du flytter mellem de nordiske lande, er du omfattet af den såkaldte internordiske folkeregistreringsaftale. Aftalen betyder, at du kun kan være tilmeldt folkeregistret ét sted i Norden. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*