Lån til pensionister


Pensionistedb
Lotte Bisgaard

Velkommen til min hjemmeside
Min hjemmeside handler mest om det gratis fotoprogram Photofiltre 7.
Det kan stort set det vi fotoamatører har brug for.
Jeg har lavet en del vejledninger til det som er lavet som små "opgaver".
Fra start til slut med illustrationer, pile og tekst. Så alle skulle kunne få lidt glæde af det.
Jeg har mit eget "foto galleri" hvor jeg lægger nogle af mine bedste billeder ind.
Af og til vil der blive udskiftet nogle billeder, men der er lidt af hvert af foto jeg tager i årenes løb
Under "kontakt" kan du sende en besked til mig. Men kig dig lidt omkring.

Pensionist i København
Metha Ottesen

Kommunalpolitikerne skal høre ældrerådet i alle de spørgsmål, der har med de ældre at gøre. Ældrerådet kan således rådgive politikerne. Det kan for eksempel være i spørgsmål om boliger, plejehjem, beskyttede boliger, hospitalsforhold, trafik- og miljøspørgsmål.

Lån Penge
Benny Jespersen

Vær dog opmærksom på at vi ikke tilbyder lån, men blot henviser til diverse låneudbydere gennem guiden. Vi kan desuden ikke tilbyde rådgivning eller anden personlig hjælp til lån.

Offentlige tilskud og tillæg du kan søge
Alma Kofod

Du kan søge om “indfrysning af ejendomsdomsskat”. Det er et lån, der betyder, at du stopper med at betale ejendomsskat løbende, men skal betale den samlet, den dag huset sælges. Ved indfrysning af ejendomsskat skal der være friværdi i huset, men din indtægt og formue har ingen betydning for, om du kan indfryse ejendomsskatten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*