Lån til rumskib på den lette måde


Lån og renter
Metha Ottesen

For enkelte kredittkjøp gjelder visse formelle vilkår og begrensninger i fradragets størrelse. For hver avtale om kredittkjøp som faller inn under bestemmelsen i forskriften er fradraget begrenset til en sats på 17 prosent effektiv rente. Begrensningen gjelder ikke ved kontokjøp der kredittyteren er en bank eller et finansieringsforetak. Nærmere opplysninger om dette i Skatte-ABC.

Hvem tilbyr dere lån til?
Eigil Ottesen

For selskaper legger vi stor vekt på virksomhetens soliditet og lånebetjeningsevne. Primært ber vi om kommunal eller fylkeskommunal garanti, men vi kan vurdere pant i fast eiendom innenfor 60% av takst som tilfredsstillende sikkerhet for lån. Det vil vektlegges dersom virksomheten har inngått langsiktige kontrakter med stat eller kommune.

Date på trapperne? Do’s and Don’ts!
Amanda Adamsen

Selv om det selvfølgelig skal føles naturligt, er det en god idé at være forberedt. Medbring penge nok til at betale for middag, kaffe eller drinks. Så er der ingen risiko for akavede diskussioner om, hvem der skal betale. Sørg for, at din telefon er fuldt opladt. Hvis en date ikke forløber, som du håbede, kan du ringe til en ven eller efter en taxa. Overvej nogle gode samtaleemner. Hvad vil du gerne høre mere om fra din dates liv? Hvad kunne du tænke dig at fortælle om dig selv? Måske I kan tale om drømme og håb, eksempelvis ”hvad ville du gøre, hvis du vandt 7 millioner i Lotto?”. Du kan også spørge ind til det seneste rejsemål eller fortælle om, hvilke steder du har besøgt i Danmark eller verden. Et modigt, men også meget vigtigt samtaleemne er, hvordan I hver især ser på kærligheden. Det kan være en god ide at få afdækket helt fra starten, hvilke forventninger I har til hinanden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*