Laveste rente lån


ÅOP
Kathrine Hjort

Det er altså vigtigt at understrege, at når man låner penge, skal man ikke kun kigge på beløbet samt renter, da dette sjældent giver et retvisende billede af de egentlige omkostninger ved lånet. Det er let at blive forledt, når man ser den lave rente ved et lån, men mange har måske en tendens til at overse de ekstra udgifter der er forbundet med at låne penge. Man bør i stedet kigge på ÅOP, som i øvrigt også skal oplyses i alle kreditforhold. Når man sammenligner ÅOP mellem to lån, kan dette kun lade sig gøre, hvis det lånte beløb og renten er ens. Såfremt ÅOP ikke er ens for de to lån, har man så mulighed for at kigge nærmere på de forskellige udgifter. Låneudbydere kan måske have forskellige etableringsomkostninger eller andre gebyrer. Man skal dog samtidig være opmærksom på, at ikke alle gebyrer er fradragsberettigede eller fradragsberettigede i samme omfang. Det betyder, at selvom to lån har den samme ÅOP, kan de alligevel ende med at koste forbrugeren noget forskelligt efter skat.

Minilån
Bo Markussen

Faktisk vil det typisk være dyrere at optage disse minilån, fordi udbyderen ikke kræver, at du stiller sikkerhed for lånet. Så selvom du måske har brug for at låne lidt i en fart, kan det betale sig at overveje, om du i virkeligheden ønsker et større forbrugslån til en bedre rente.

Plutus
Kent Nygaard

Virksomheden låner ikke selv penge ud, men formidler derimod udelukkende forbrugslån mellem private og de forskellige låneudbydere. Du indtaster derfor blot dine personlige oplysninger såsom alder og månedlig indkomst i den online formular på Plutus’ hjemmeside, hvorefter du får tilsendt et konkret tilbud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*