Når regnestykket ikke går op: SU-lån


Manden & præsten
Bjørn Erichsen

I en tid, hvor individet aldrig har haft flere muligheder, hvad skal han så bruge fællesskabet til? Hvad sker der med fordybelsen, når krav om effektivitet og selv-optimering af krop og sind sætter dagsordenen for både karriere og privatliv? Og hvad med kærligheden, når Tinder forfører med en strøm af uforpligtende nyforelskelser? Podcasten er blevet til i samarbejde med folkekirken i København i anledning af Reformationsåret 2017.

Hvor mye kan jeg låne?
Kent Nygaard

Når du er klar til å sette i gang låneprosessen går vi gjennom søknaden sammen med deg. For å søke om et lån hos Sparebanken Vest, kan du enten søke på nett, kontakte en av våre rådgivere, ringe 05555 eller stikke innom et av våre kontorer.

Skilsmisse
Benny Jespersen

Indtil skilsmissen har I sikkert været begunstigede på hinanden pensioner og forsikringer. Enten fordi I var hinandens nærmeste pårørende, eller fordi I havde indsat hinanden som begunstigede ved navn. Efter en skilsmisse kan det pludselig være børnene, der bliver begunstigede – og måske børnene, der får udbetalt forsikringen eller pensionen, hvis en af jer dør. Det kan også ende med at være den, som er indsat som begunstiget ved navns nævnelse, som står til at få hele pensionen eller forsikringen, og ikke børnene, selvom det er det, I ønsker jer nu. Er det hensigtsmæssigt, eller skal det ændres, så det passer til jeres nye behov?

Søk
Jørgen Frost

Siste frist for å sende inn årsregnskap for 2018 til
Regnskapsregisteret og unngå forsinkelsesgebyr er
31. juli 2019.

Lønnet praktik og dobbeltklip
Tilde Caspersen

Måneden med dobbelt SU er ikke en ekstra måneds SU, du får. Det dobbelte klip modregnes i den SU, du har sparet op i løbet af din uddannelse, hvis du har valgt en eller flere måneders SU fra. Har du ikke sparet SU op tidligere i uddannelsen, får du ikke SU i den første måned efter den sidste lønnede praktikperiode. På nogle uddannelser ligger praktikken sidst i uddannelsen. Når praktikken afslutter din uddannelse, skal du have sparet et klip op for at få udbetalt dobbeltklip før din første lønnede praktik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*