Overhold dine tider ved tandlægen!


Kompetente fagfolk
Eigil Ottesen

Der er altid fantastisk service og skøn energi blandt de ansatte. Tryghed er en af deres vigtigste værdier! Dejligt med åbningstider, der passer ind hos os, der arbejder sent. Vil efter 21 år stadig gerne være jeres kunde. – TatinaMus Dalsborg

Tandlæge i Vejen
Kent Nygaard

Det er vigtigt for tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Vejen, at vores patienter kan mærke, at de er i trygge hænder og at omsorg har høj prioritet. Vi tror på, at du kan have sunde tænder hele livet, men det kræver, at du er tryg og kommer til dine regelmæssige eftersyn. Vi er derfor altid klar til at svare på spørgsmål og lytte til dine behov. Det gælder også, når det kommer til økonomien. Derfor tilbyder vi en fornuftig finansieringsløsning, står du overfor et større tandbehandlingsbehov.

Tandlæge i Aabybro – TandLand
Nikolai Isaksen

På tandklinikken Aabybro TandLand  i Nordjylland  møder du tandlæger, der giver dig grundig rådgivning, og som anvender de nyeste teknologier og behandlingsmetoder. Derfor kan vores tandlæger i dag udføre tandarbejde, ingen troede var muligt for bare få år siden.

tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter
Klaus Eskildsen

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på tandlægen.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte tandlægen.dk accepterer du vores brug af cookies.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*