Overvej at skifte bilen ud


H.C. Automobiler
Harald Hammer

Hvis din bil har et problem, er du velkommen til at kontakte os og få svar på dine spørgsmål. Vi giver dig et fordelagtigt tilbud på reparationer og service, så du trygt kan køre efteråret og vinteren i møde.

Det koster at være bilist i Danmark! Når man køber ny bil, betaler man for tre! Hertil kommer så forsikring, vægtafgift, regelmæssig vedligeholdelse og service og selvfølgelig almindelige driftsomkostninger. Så vi kan godt forstå, at du lader være med at skifte bilen ud hvert år – men glæder dig over, at den holder så længe som muligt! Du kan nemlig få glæde af din bil i mange år – hvis du har et fornuftigt og pålideligt værksted til at vedligeholde bilen.

Det er her din lokale AutoMester kommer ind i billedet. Vi er med i Danmarks største kæde af frie værksteder og arbejder helt uafhængigt af særinteresser. Så vi har ingen andre end dig, vi skal gøre tilfreds – det bruger vi til gengæld også alle vore kræfter på.

AutoMester gør det sjovere for dig at være bilist. Vi hjælper dig med at forebygge de mekaniske og økonomiske problemer – som du risikerer at køre ind i. Så enkelt er det

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*