Sådan finansierer du din tandlægeregning


Sådan finansierer du din virksomhed
Gudrun Magnussen

Uanset hvilken branche din virksomhed befinder sig i, får du før eller siden brug for finansiering for at realisere virksomhedens mål. De fleste virksomheder skal have opstartskapital for overhovedet at komme i gang. Mange søger løbende finansiering til at udvikle virksomheden. Og andre bruger erhvervsleasing til anskaffelse af udstyr og biler. Mulighederne er mange. Du får det fulde overblik her.

Sådan påvirkes din privatøkonomi
Sara Iversen

Per arbejder hos Nordea som erhvervsrådgiver, primært med fokus på mindre iværksættere og enkeltmandsvirksomheder. Hver måned bliver han kontaktet af et par nye håbefulde iværksættere, hvoraf de fleste er tømrere, murere og butiksejere. Men i løbet af et år får han lejlighed til at rådgive iværksættere inden for en bred vifte af forretningsområder. Og uanset hvilken form for virksomhed, han kommer i kontakt med, er situationen nogenlunde den samme: En person har drevet en iværksættervirksomhed på hobbybasis sideløbende med sit faste arbejde og vil nu gerne forvandle hobbyen til et fuldtidsjob. 

Sådan får du din virksomhed til at vækste
Johnny Truelsen

“Hvis en forholdsvis nystartet virksomhed, som kører fint, henvender sig til mig med en god forretningsidé – de har måske nogle faste kunder, men har endnu ikke fået fodfæste i markedet – og jeg tror på idéen, så vil jeg bede dem teste den på mit firmas kunder. Hvis jeg så kan se, at potentialet er til stede, vil jeg træde til og hjælpe med at sætte skub i forretningen. Og med det mener jeg, at jeg vil hjælpe med at etablere en salgsorganisation og udarbejde en salgs- og markedsføringsstrategi.”

Den rigtige – og forkerte – tilgang til rekruttering
Eigil Ottesen

Vi har samlet et bredt udvalg af relevante råd om, hvad man skal gøre – og ikke gøre – for at rekruttere de rigtige mennesker til sin nye virksomhed. Det er klart, at nogle af rådene vil virke mere relevante end andre, afhængigt af den type virksomhed, du har. Men vi vil mene, at rådene om rekruttering kan bruges i alle slags virksomheder lige fra en frisørsalon eller café til en tech startup eller en webshop. 

Finansiering
Kent Nygaard

Her får du det fulde overblik over, hvilke finansieringsprodukter vi tilbyder dig som erhvervskunde i Nordea. Hvis du er i tvivl om, hvilken type finansiering der passer bedst til din virksomhed, anbefaler vi, at du læser vores finansieringsguide.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*