Sådan overholder du dine forbrugsgrænser


Sådan overholder du de uskrevne kulturelle regler
Bo Markussen

Forestil dig så den omvendte situation – at det var dig, der fik folk til at føle og tænke på den måde. Det sker så naturligt, at det næsten er svært at undgå. Vi bliver så ivrige efter at se nogle nye ting, at vi tit glemmer, at der er andre mennesker, der også bor der. Med kameraet i hånden invaderer vi gaderne, mens vi forstyrre de lokale og deres hverdagsliv – helt uden at tænke over det. Men sådan skal det nødvendigvis ikke være. Følg de nedenstående trin, så du er sikker på, at din rejse kun har positiv indvirkning på de nye, spændende omgivelser.

Sådan overholder du lovgivningen for passiv brandsikring
Thora Søgaard

Der er forskellige måder at opfylde kravene om brandsikring, afhængigt af hvilken del af ejendommen der er tale om. Et vigtigt råd vi har til dig er, at bede om rådgivning så tidligt i forløbet som muligt, for at opnå den bedste brandsikre løsning til dit projekt. Det sker desværre jævnligt, efter udført installation, at alt skal udskiftes, fordi der er anvendt material som ikke lever op til de lovmæssige brandsikrings standarder. Du vil helt sikkert gerne undgå den form for meromkostninger.

Bestil gavekort til Skarpeknive.dk
Otto Vilhelmsen

Skarpeknive.dk er en mobil slibeservice som blandt andet kommer ud til restauranter og sliber knive for kokkene. Vi kører også ud til kunder på deres private adresse. Men sagen er, at mange private er på arbejde i det tidsrum, vi kører ud. Derfor har SkarpeKnive.dk lavet en firmaordning, hvor vores mobile sliberi bliver parkeret på firmaets adresse på et aftalt tidspunkt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*