Samlelån: Refinansiering af lån


Samlelån Santander Bank
Harald Hammer

Santander Bank blev grundlagt i 2001, og er som del af Banco Santander verdens 5. største bank. Hos Santander Consumer Bank tilbyder de ikke refinansiering som et selvstændigt produkt, men du kan bruge deres billige lån til selv at gennemføre det. På den måde kan du få et overblik over din privatøkonomi, og få udbetalt de beløb, du skylder.

Refinansiering af billån
Klaus Eskildsen

I praksis er det dog ikke helt så ligetil at refinansiere billånet af flere årsager. Har du lavet det i banken, er det næppe muligt at opnå en markant lavere rente. Specielt ikke med tanke på det besvær og de ekstra omkostninger, der kan være aktuelt ved skiftet. Har du lavet det hos bilforhandleren, kan det være svært at overbevise din bank om, hvorfor de skal låne dig fx. 100.000 kroner.

Samlelån Bank Norwegian
Andrea Due

Når du har udfyldt de forskellige felter med information omkring dig selv, skal du underskrive ansøgningerne med dit NemID. Herefter vil banken vurdere, om du kan få det ønskede antal penge, og bliver du godkendt, og begge parter skriver under på låneaftalen, vil pengene udbetales med det samme. Det smarte ved at gøre det online gennem Bank Norwegian og ikke gennem din bank, er at du sparer en masse tid og besvær. Din bank ville formentlig kræve at møde, samt at du skulle gennemgå din privatøkonomi med din bankrådgiver. Alt dette slipper du for ved at ansøge online hos Bank Norwegian.

Om os & Kontakt
Kristian Friis

Det betyder at alle aftaler du laver med lånefirmaer, sker under dit eget ansvar. Vi kan ikke stilles ansvarlige for konsekvenserne ved disse aftaler eller din refinansiering generelt. Uanset om du vælger et samlelån eller et normalt forbrugslån, hvor du selv skal indfri gælden. På samme måde tager vi ikke ansvaret for forkerte oplysninger. Det vil altid være informationerne på låneudbyderens hjemmeside, du skal forholde dig til.

Refinansiering
Dagmar Bjerg

Å kvitte seg med smålån eller kreditt utenom boliglånet er også en vanlig måte å refinansiere på. Som i de andre tilfellene er målet å fjerne dyr gjeld og bake den inn i et lån som har gunstigere betingelser. Dette er spesielt aktuelt i de tilfellene hvor man har kredittkortgjeld, forbruksgjeld eller andre kostbare smålån. Ved å søke om et nytt lån gjennom en finansinstitusjon kan man ved hjelp av dette lånet betale ned et eller flere andre kostbare lån eller dyr kreditt, og dermed spare penger på et slikt grep. En annen fordel ved å samle opp flere andre smålån i et nytt og billigere lån er at man får lavere terminkostnader og gebyrer. Den økonomiske situasjonen vil også bli langt mer oversiktlig, og man får kun én långiver og forfallsdato å forholde seg til. Det gjør risikoen lavere for å glemme av en betaling.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*