Se svartiden fra alle udbydere


Alle udbydere
Amanda Adamsen

Der er forskel på funktionalitet, pris og interface blandt de mange forskellige datingsider. Vi anbefaler derfor at du laver lidt grundig research inden du melder dig ind på given datingside. Dette vil, igen, øge dine chancer for en god onlinedating oplevelse og måske chancen for succes.

Apple Watch med mobilfor­bindelse. Hold for­bindelsen, også når du ikke har telefonen med.
Andrea Due

Med Apple Watch Series 4 og Series 3 med mobilfor­bindelse kan du tage telefonen, sende beskeder og streame Apple Music direkte fra dit håndled – alt sammen uden din telefon. Apple Watch Series 4 har to separate modeller, mens Apple Watch Series 3 har tre, så de forskel­lige LTE- og UMTS-bånd, der bruges rundt om i verden, alle er dækket ind.1 De er hver især skræddersyet til brug i det land, de sælges i, hvilket betyder, at det ikke er alle modeller, som virker i alle lande eller områder. Der findes ikke én model, som under­støtter roaming i hele verden. I listerne herunder kan du se, hvilke udbydere der tilbyder mobilfor­bindelse til Apple Watch i dit land eller område.2

SE er blevet til Norlys – Danmarks største energi- og telekoncern
Anne Torp

Det gør vi ved at forsyne vores ca. 700.000 andelshavere og ca. 1,5 millioner kundeforhold med netværk og produkter, der er fundamentale for flowet i hverdagens moderne liv. Vi etablerer, driver og vedligeholder infrastruktur for el og tele og understøtter derigennem grøn omstilling og gør Danmark mere digital. 

Hvilket datingsite leder du efter?Alle Danske datingsites fra A til Z
Villy Martinsen

Vi har lavet en grundig undersøgelse af de bedste og mest brugte datingsites i Danmark. Se nærmere på aldersgrupper, de reelle omkostninger, det der står med småt…

TV udbydere på det danske marked
Ejnar Hemmingsen

Pakkerne via parabol ligger generelt i den høje ende af prisskalaen. Der er små forskellen på kanalerne og hvilke der leveres i HD. Blandt andet er der større forskel på, hvilke sportsrettigheder kanalerne hos udbyderne har. Viasat har selvsagt alle Viasat-kanalerne, mens Canal Digital har alle discovery-kanalerne (blandt andet kanal 4,5,6 og 9’eren og eurosport). Der er dog markante overlap. DLG Tele samarbejder med Viasat, og tv-pakkerne er derfor ret beset identiske.

Oversigt over danske bredbåndsudbydere
Kristian Friis

xDSL er den mest traditionelle måde at få bredbånd på, og er det, de fleste kan få. Stort set alle kan få en hvis hastighed på teknologien, der er en lidt bredere definition end ADSL. Det kommer via kabelnetværket, som TDC sidder tungt på i Danmark. Det betyder også, at der sjældent er ret stor forskel på, hvor udbyderne kan tilbyde dækning. Med xDSL får du typisk en fin og stabil linje, hvor du dog må leve med en ret lav uploadhastighed, ligesom det er en teknologi, der på sigt vil blive mindre udbredt og forældet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*