Står du og mangler penge for at kunne finansiere det, som du går og drømmer om?


LEASING
Erling Krog

Når du som privatperson ønsker at køre den ultimative drømmebil, anbefaler Forza Leasing den løsning, der hedder finansiel leasing. Med finansiel leasing opnår du samme frihed, som havde du selv købt bilen. Det betyder bl.a., at du ikke er underlagt et fast, årligt kilometerantal, du har færre penge bundet i bilen, og du skal ikke betale for eventuelle skader ved leasingaftalens ophør. På dyrere biler kan det oftest bedst betale sig at lease, da finansiel leasing tager udgangspunkt i bilens pris uden registreringsafgift.

Det betyder, at en typisk, årlig afskrivning på mellem 10-20% vil være væsentlig lavere på en leaset bil, end hvis bilen er købt fra ny med 180% registreringsafgift. Det har aldrig været nemmere og billigere at finde og finansiere sin drømmebil end det er i dag med leasing som en mulighed.

Privatleasing kan med andre ord gøre det muligt for dig, at få mere bil for pengene. Så længe den høje registreringsafgift finder sted i Danmark vil du derfor oftest kunne forvente, at leasing er en attraktiv og økonomisk rentabel løsning for dig, der ønsker at køre en bil i den mere luksuriøse ende af skalaen. Som tommelfingerregel kan du regne med, at leasing oftest vil være at fortrække, når bilens værdi overstiger omtrent 250.000 kroner.

Yderligere får du hermed muligheden for, at kunne skifte bilen mere jævnligt og med færre omkostninger. Dette er for mange en frihed og en bonus i sig selv, som tilsammen bidrager til, at privatleasing kan blive et hit for dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*