Studerende kan ikke klare sig på SU


Lignende videoer
Gudrun Magnussen

Ikke alle kan få plads på et af Københavns kollegier. Hvis det lykkes, kan det dog være gavnligt for både ens studieliv, sociale liv og kompetencer.

Lignende videoer
Andrea Due

Det kan være svært at klare sig økonomisk kun på sin SU. Et studiejob er for de fleste en nødvendighed, ligesom SU-lån kan hjælpe i de sværeste perioder.

Frederik Lyndrup Petersen anbefaler
Kathrine Hjort

Da jeg selv er en meget stille person som er født og opvokset i en lille landsby, var jeg i tvivl om hvorvidt det sociale aspekt på IB ville falde mig naturligt. Jeg forventede klart, at størstedelen af de studerende ville være fra københavnsområdet, og derfor have oplevet en helt anden baggrund end mig selv. Det gik dog hurtigt op for mig, at det ikke er anderledes at begå sig på universitet end alle andre steder

Mystisk flimrende stjerne kan ikke forklares af videnskaben
Carsten Iversen

– Tingene passer ikke sammen. Umiddelbart ligner det planeter, der blokerer for lyset. Men i så fald skulle der minimum være 14 af dem, som alle har nogenlunde ens størrelse, og størstedelen skal befinde sig relativt tæt på stjernen. Det kan vi ikke få til at passe med de modeller, vi har for stabile solsystemer i dag, siger Martti Holst Kristiansen, der er studerende på DTU og underviser på Brorfelde Observatoriet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*