Udviklingen i forbrugslån – det er sket mange ting de seneste år!


Nu skal 60.000 danskere have læst deres DNA, så deres medicin passer præcist til dem
Andrea Due

Han forklarer, at selve designet af de super-computere, der skal holde på alt Danmarks genom-data, vil blive bygget op omkring datasikkerhed, og derfor vil systemet, ifølge Peter Løngren, faktisk sikre, at sundhedsdata i fremtiden bliver opbevaret langt mere sikkert, end det gør i dag.

Universitet ansætter kun kvinder: 'Man retter op på et system, der ikke er fair'
Lotte Bisgaard

– Man skal sørge for, at alle i ansættelsesprocesserne er bevidste om de ubevidste bias, som forskningen har vist, at vi har. Og så kunne vi godt overveje ikke kun at ansætte folk ud fra deres individuelle kompetencer og deres individuelle evner. Måske skal man også ansætte den enkelte ud fra sammensætningen i teamet og teamkvalifikationer.

Mange meninger om dronningens nytårstale
Lisa Dahl

– Dronning Margrethes nytårstale er efter min mening en af de bedste, hun har holdt i mange år. “Danmark er nok et lille land, men skal passe på ikke at blive et småligt land”. Sådan sagde hun blandt andet, og den sætning, synes jeg, er en stærk kop te af allerbedste slags. En opfordring til ikke at gå i små sko og se ud over sin egen næsetip, og en reminder om at skelne mellem store og små bekymringer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*