Vejledning til boligkøb


Boligkøb – Trygt og nemt med køberkartotek og købermægler
Gry Dahl

Uanset hvilken form for bolig du overvejer at købe, så kan det være svært uden professionel rådgivning og vejledning. Køb af bolig kan være en kompliceret affære, og det kræver ofte en helt særlig indsigt i boligmarkedet samt juridiske formaliteter. Derfor vil vi hos EDC til hver en tid anbefale dig, at du tager os med under processen, så du kan føle dig tryg og korrekt vejledt. Vi kan gøre dig meget klogere på dine muligheder, og vi kan måske endda få dig til at se nogen, du ikke selv havde overvejet. Derudover tager vi med glæde ud og ser de forskellige boliger sammen med dig, samt gennemgår diverse dokumenter såsom tilstandsrapport. På den måde kan du være sikker på ikke at overse vigtige detaljer eller komme til at skrive under på noget, du ikke helt ved, hvad betyder. Køb bolig med os på råd og få en god oplevelse.

Søg boliger til salg
Kristian Friis

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side, når du skal købe bolig. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Købermægler
Lisa Dahl

Vores oplevelse var over alle vores forventninger ☺️ Vi vidste ikke hvad for et ben vi skulle stå på, vi er så glade for at vi gjorde denne beslutning, altid posetiv at snakke med og snakkede i et sprog som jeg kunne forstå det, og der blev taget med afslappet arm og svaret pænt på alle de dumme spørgsmål jeg kom med ☺️ Vi er så glade og har nu et hus. 1000 tak ☺️

Boligsalg
Johnny Truelsen

Med andre ord opnår du og køber det bedste boligsalg, når du som sælger selv fremviser din bolig. Du kan præge salget selv, udover at du kan hente ekspertise hos ejendomsmægleren, hvis du får brug for det. Herved får du en sikker og tryg handel, samtidig med at du sparer penge på dit boligsalg. Køber får en sikkerhed for, at du som sælger har passet på boligen, og de kender til naboer, kvarteret og andre unikke forhold, inden de flytter ind. Det giver køber tryghed, hvilket vi ved er vigtigt for en køber.

Køb af bolig
Anne-Marie Nørgaard

Det er spændende at købe bolig, men det er også én af de største økonomiske investeringer i dit liv. Derfor er det altid en god ide at holde et boligrådgivningsmøde med os. Her får du et overblik over dine muligheder for at købe bolig set i forhold til dine drømme og forventninger til fremtiden.

Boligkøb guide
Leo Eskildsen

Men her må man huske, at denne fornemmelse kun er god, hvis de faktiske forhold ved dette boligkøb er i orden, i forhold til ens personlige kriterier. Selvfølgelig må de fleste gå på kompromis med noget i forbindelse med et boligkøb, men grundlæggende skal man have det rart med sin nye bolig. Så ved boligkøb, skal du gå efter den gode mavefornemmelse, hvor du føler og tænker – her må jeg bo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*